Sultan Risk Manager

12 maart 2023

Sultan Risk Manager
In samenwerking met een aantal accountantskantoren heeft Sultan CRM recentelijk een compliance schil ontwikkeld. Deze compliance schil helpt het accountantskantoor grip te krijgen op het proces rondom compliancy en reikt verder dan alleen de opdrachtaanvaarding en het vastleggen van de continuïteit.

Gestroomlijnd
De toepassing zorgt ervoor dat het compliance proces integraal wordt gedigitaliseerd en gestroomlijnd. Voorts kan met API’s informatie worden opgehaald uit diverse CRM-systemen.

In de toepassing zijn slimme vragenformulieren (OKB/review) en workflows ontwikkeld om efficiënter te werken en tevens goed zicht te houden op alle lopende zaken. De toepassing geeft niet alleen direct inzage in de nog te starten compliance issues maar ook bij wie de volgende actie ligt. De beslissingsbevoegde personen binnen de organisatie worden betrokken in het besluitproces en ontvangen derhalve tijdig een signaal

Integriteit
Voorts kan o.a. de integriteit van alle klanten eenvoudig digitaal gemonitord worden. Het bestuur van een kantoor ziet in één oogopslag wat het risicoprofiel van de klantportefeuille is. Het klantbeeld dat uit de klant- en opdrachttoetsing ontstaat is een uitstekende basis voor de SIRA. Het maakt niet uit of het een klein, middelgroot of groot accountantskantoor betreft, de compliance schil zorgt ervoor dat het kantoor in controle is over alle compliance gerelateerde onderwerpen.

Gerelateerd nieuws

Direct Advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op +31853038171. Heeft u een vraag? Dan kunt u deze stellen via het contact formulier.
© COPYRIGHT - 2023 | ALL RIGHTS RESERVED
Gemaakt door Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram