Een effectief urenregistratiesysteem

Bent u op zoek naar een goed pakket waar u op betrouwbare wijze de uren van uw personeel mee kunt registreren? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. U vindt dit pakket namelijk in Sultan CRM. We hebben dit pakket ontwikkeld in samenwerking met onze klanten, die al hun wensen op dit gebied aan ons kenbaar hebben gemaakt. Zo hebben wij software kunnen ontwikkelen die helemaal compleet is en waarbij u er ook op kunt rekenen dat deze op effectieve wijze doet wat u wilt. Ons urenregistratiesysteem is zo het meest effectieve pakket dat er op dit gebied te krijgen is.

 

Werken met urenregistratiesystemen

Het is handig om een CRM systeem voor urenregistratie te gebruiken als u op zoek bent naar een effectieve manier om de uren van uw personeel bij te houden. Maar dit urenregistratiesysteem is slechts een van de vele onderdelen van Sultan CRM. Onze software is namelijk een zeer volledig pakket dat u kunt gebruiken voor de volledige registratie van uw klanten. Alles wat u met uw klanten aan contactmomenten heeft gehad wordt hierin aangegeven. Zo heeft u alle zaken die belangrijk zijn voor uw bedrijf overzichtelijk bij elkaar.

 

Meer weten over ons CRM urenregistratiesysteem?

Bent u benieuwd wat u allemaal kunt doen met ons systeem? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even een kijkje te nemen bij onze mogelijkheden. U vindt dit allemaal op deze site, waar we alles duidelijk en overzichtelijk voor u bij elkaar hebben gezet. Het is daarbij ook mogelijk om eens contact met ons op te nemen met al uw vragen. We geven u daarbij ook graag advies over het gebruik van ons systeem en de vele redenen waarom wij ons pakket van harte aan u aanbevelen. Sultan CRM is gemaakt in Nederland, door enthousiaste ontwikkelaars die u graag verder willen helpen.

Dashboard

Real time, 24/7 inzicht in uw activiteiten en kansen met behulp van de dashboards.

Overal beschikbaar

U wilt zich geen zorgen maken om uw infrastructuur? Maak dan kennis met onze Cloud oplossing.

Business proces op maat

Meer efficiëntie door het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen met Sultan CRM.

CRM vóór accountants, ontwikkeld mét accountants

Specifiek ingericht met extra tools als projectregistratie, budgetbewaking, compliance en rapportage.

Geïnteresseerd?

Maak kennis met de mogelijkheden van Sultan CRM en vraag een gratis demonstratie aan.
Demo aanvragen