Een handig en effectief facturatiesysteem voor uw bedrijf

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een facturatiesysteem waarmee u eenvoudig en snel facturen kunt aanmaken en versturen? U vindt dit allemaal in Sultan CRM. Ons pakket is er namelijk helemaal voor ontwikkeld om het u zo makkelijk mogelijk te maken facturen aan te maken. Een aangemaakte factuur wordt daarna gelijk gekoppeld aan de betreffende klant, zodat deze informatie bij alle info die u over deze klant heeft komt te staan. Met ons factuursysteem kunt u er op rekenen dat u nooit het overzicht kwijt raakt en dat uw klant altijd de juiste factuur opgestuurd krijgen!

 

Aan de slag met een CRM facturatiesysteem

Het is belangrijk om goede software te gebruiken voor uw bedrijf, zodat u altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen. Het is daarbij ook handig om software te gebruiken waar u soepel mee kunt werken, zodat u niet te veel tijd kwijt bent aan klusjes die uw normale dagelijkse werkzaamheden onderbreken. We hebben bij Sultan CRM hard gewerkt aan de ontwikkeling van ons systeem, om zo een pakket te maken waar u eenvoudig mee aan de slag kunt. Dit pakket is geheel in Nederland ontwikkeld.

 

Meer weten over ons CRM facturatiesysteem?

Een factuursysteem is een perfecte vervanging van het zomaar aanmaken van een factuur in Word of een andere tekstverwerker. Alle informatie die in de factuur staat wordt namelijk direct gekoppeld in uw CRM. Zo heeft u alle relevante informatie van de betreffende klant overzichtelijk bij elkaar staan. Wilt u hier meer over weten? We hebben op deze website een schat aan informatie staan. U kunt er ook voor kiezen om eens contact met ons op te nemen en al uw vragen op ons af te vuren. We geven u graag advies over het gebruik van Sultan CRM!

Dashboard

Real time, 24/7 inzicht in uw activiteiten en kansen met behulp van de dashboards.

Overal beschikbaar

U wilt zich geen zorgen maken om uw infrastructuur? Maak dan kennis met onze Cloud oplossing.

Business proces op maat

Meer efficiëntie door het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen met Sultan CRM.

CRM vóór accountants, ontwikkeld mét accountants

Specifiek ingericht met extra tools als projectregistratie, budgetbewaking, compliance en rapportage.

Geïnteresseerd?

Maak kennis met de mogelijkheden van Sultan CRM en vraag een gratis demonstratie aan.
Demo aanvragen