Op zoek naar een perfect CRM facturatieprogramma?

CRM is een belangrijk onderdeel van het dagelijkse proces voor veel bedrijven. Met up to date CRM gegevens is het namelijk mogelijk om niet alleen een goed beeld te krijgen van hoe het ervoor staat met uw klanten, maar ook om hier op in te spelen en zo nog betere resultaten te behalen. Als u bij de keuze voor uw CRM-pakket kiest voor Sultan CRM, dan haalt u een kwaliteitsprogramma van Nederlandse bodem in huis. Wij denken met u mee om ervoor te zorgen dat u zo optimaal mogelijk van ons systeem gebruik kunt maken en altijd zo duidelijk mogelijk alle info bij elkaar heeft staan.

 

Een duidelijk factuurprogramma in de cloud

Ons CRM facturatieprogramma is helemaal afgestemd op uw wensen. Sterker nog, wij luisteren altijd naar onze klanten om zo ons programma nog meer te perfectioneren. Als u gebruik maakt van ons facturatieprogramma, dan haalt u een pakket in huis dat u direct, overal kunt gebruiken. Ons programma werkt namelijk in de cloud, waar alle mensen binnen uw bedrijf er toegang toe kunnen hebben. Dit kan dan ook nog eens op elk apparaat wat u maar wilt. Onze software is te gebruiken op zowel computers en laptops als smartphones of tablets. Zo bent u ook onderweg altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

 

Meer weten over het CRM facturatieprogramma van Sultan?

Als u meer wilt weten over ons facturatieprogramma, dan raden wij u aan om de informatie op deze website eens goed door te nemen. U vindt hier meer informatie over ons pakket, hoe het werkt, maar ook over ons bedrijf. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. We vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We kunnen dan samen gaan bekijken hoe u ons pakket in uw bedrijf inzet. Met ons factuurprogramma opent u allemaal nieuwe mogelijkheden om betere resultaten te behalen.

Dashboard

Real time, 24/7 inzicht in uw activiteiten en kansen met behulp van de dashboards.

Overal beschikbaar

U wilt zich geen zorgen maken om uw infrastructuur? Maak dan kennis met onze Cloud oplossing.

Business proces op maat

Meer efficiëntie door het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen met Sultan CRM.

CRM vóór accountants, ontwikkeld mét accountants

Specifiek ingericht met extra tools als projectregistratie, budgetbewaking, compliance en rapportage.

Geïnteresseerd?

Maak kennis met de mogelijkheden van Sultan CRM en vraag een gratis demonstratie aan.
Demo aanvragen