Documenten management systeem

Op zoek naar een goed documenten management systeem?

Bent u op zoek naar een documenten managementsysteem waarmee u in een oogopslag alle informatie over een bepaalde relatie kunt zien? Er zijn heel wat verschillende documenten managementsystemen op de markt. Veel van deze pakketten komen uit het buitenland, waarbij u er ook nog eens een flinke prijs voor moet betalen. Bij ons documentenmanagementsysteem Sultan CRM hoeft u hier niet bang voor te zijn. We hebben onze software helemaal ontwikkeld met de wensen van onze klanten in gedachten. Daar hoort de prijs natuurlijk ook bij!

 

Het nut van een goed documenten managementsysteem

Met een documentenmanagementsysteem heeft u in een oogopslag alles bij elkaar staan wat u van een bepaalde klant moet weten. Alles wat er in de relatie tussen uw bedrijf en uw klant allemaal is gebeurd is hierin heel eenvoudig weer terug te vinden. Met Sultan CRM haalt u een pakket in huis dat eenvoudig is in het gebruik, maar dat daarbij ook nog eens zeer veelzijdig is. Het is een compleet pakket voor alles wat met CRM te maken heeft. We hebben bij het ontwikkelen van onze software altijd in gedachten gehouden dat de wensen van onze klanten helemaal vooraan staan. Als klanten aangeven wat ze nog in ons pakket missen, dan bekijken wij of we dit aan Sultan CRM toe kunnen voegen.

 

Meer weten over ons documenten managementsysteem?

Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft over ons systeem. We hebben de software klaarstaan waarmee u er zeker van kunt zijn dat u hier snel, betrouwbaar en eenvoudig mee kunt werken. Meer weten over bepaalde features, of heeft u suggesties van onderdelen die nog missen? Ook dan gaan we graag met u in gesprek. U kunt natuurlijk ook altijd even op onze website kijken om te zien of het antwoord op uw vraag hier tussen staat.

Dashboard

Real time, 24/7 inzicht in uw activiteiten en kansen met behulp van de dashboards.

Overal beschikbaar

U wilt zich geen zorgen maken om uw infrastructuur? Maak dan kennis met onze Cloud oplossing.

Business proces op maat

Meer efficiëntie door het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen met Sultan CRM.

CRM vóór accountants, ontwikkeld mét accountants

Specifiek ingericht met extra tools als projectregistratie, budgetbewaking, compliance en rapportage.

Geïnteresseerd?

Maak kennis met de mogelijkheden van Sultan CRM en vraag een gratis demonstratie aan.
Demo aanvragen