Compliance Manager: Maakt uw leven gemakkelijker!

 

Wat is Kwaliteitsschil?

Vroeg of laat, audit, non-audit of overige dienstverlening, er komt een moment dat u met compliance krijgt te maken. Wanneer uw kantoor niet in overeenstemming met de huidige wet- en regelgeving werkt, dan loopt u het risico daar negatieve gevolgen van te ondervinden.

Volledige grip

Om u als accountantskantoor grip te geven op het proces rondom compliance is in samenwerking met accountants de Compliance Manager toepassing ontwikkeld. Deze toepassing zorgt ervoor dat iedere klant- en opdrachtacceptatie aan de eisen volgens de wet- en regelgeving getoetst kan worden. Hiermee voorkomt u het bijhouden van lijstjes in Word of Excel.  

Gestroomlijnd

De Compliance Manager toepassing zorgt ervoor dat het compliance proces integraal wordt gedigitaliseerd en gestroomlijnd.

De Compliance Manager toepassing is opgebouwd uit slimme vragenformulieren en workflows. De toepassing geeft direct overzicht in de nog te starten en onderhanden klant- en opdrachtacceptaties en maakt inzichtelijk bij wie de volgende actie ligt. De beslissingsbevoegde personen binnen uw organisatie worden betrokken in het beslisproces en ontvangen tijdig een signaal.

Integriteit

Verder kan de integriteit van alle klanten eenvoudig digitaal gemonitord worden. De kwaliteitsbepaler ziet in één oogopslag wat het risicoprofiel van de klantportefeuille is. Het klantbeeld dat uit de klant- en opdrachttoetsing ontstaat, is een uitstekende basis voor de SIRA. Het maakt niet uit of u een klein, middelgroot of groot accountantskantoor bestuurt, de Compliance Manager zorgt ervoor dat uw kantoor in controle is over de risicoprocessen.

Geïnteresseerd?

Maak kennis met de mogelijkheden van Sultan CRM en vraag een gratis demonstratie aan.